Барабани

Общо 992 резултата. Показани са 20 992 от 992 резултати

Подреди по:

Не са намерени резултати по желаните критерии
Барабани от Rockshock.eu

Ако сте в търсене на качествени ударни инструменти, комплекти барабани или оригинални аксесоари и части за тях, то вие сте на точното място - музикален магазин Rochshock.eu предлага на вашето внимание цялостно музикално оборудване за професионални и любителски цели с най-високо качество на най-ниски цени. При нас ще откриете както ударни инструменти и барабани, така и всички необходими аксесоари и резервни части на най-добрите световни марки като Korg, Sakae, Tama, Vox, ProMark, Jildjian и много други. Те са изключително подходящи както за начинаещи музиканти, така и за професионалисти, които искат всичко да е в ритъм и цялостното музикално представяне винаги да е перфектно и изпипано до най-малкия детайл.

Барабани, ударни инструменти и аксесоари от Rockshock.eu

Музиката е страст и сила, а с помощта на оригиналните музикални инструменти като страхотните барабани, уникалните ударни инструменти, хардуера и аксесоарите от нашия музикален магазин, ще можете с лекота да промените света и да се бъдете номер 1 на сцената. 

  • Акустични комплекти - Това са едни от най-популярните и масови музикални инструменти в света като при нас ще откриете богато разнообразие от пълни комплекти акустични барабани, висококачествен хардуер и всички уникални ударни инструменти, за които някога сте си мечтали. 
  • Соло барабани - Селектирали сме за вас богата гама соло барабани - дървени или метални, за да можете да откриете именно този, който ви е нужен сред най-добрите брандове на световния музикален пазар Sakae и Tama.
  •  Чинели - Музикален магазин Rockshock ви предлага уникална селекция от качествени чинели с невероятен звук и стил на топ марката Zildjian във варианти ефект, райд, краш, фус и комплекти с чинели.  
  • Хардуер - Висококачествени аксесоари за барабани и ударни инструменти в пълна гама за най-доброто музикално представяне у дома и на сцената - богато разнообразие от различни модели педали, мултифункционални стойки, рамена, клампи и практични столчета на популярните марки Tama, Korg, Sakae, Ludwig и Quik Lok.
  • Перкусии - Пълна гама електронни перкусии, бохони и бонгоси, конги и тимпани, разнообразие от дайрета и маракаси, дело на най-добрите марки в бранша по света - Karina, Korg, Tama и много други. Благодарение на разнообразието от пepĸycии, които ще намерите в нашия музикален магазин, вие имате възможността да преобразите цялостното звучене на всяка една песен. Хлопки и маракаси ще завладеят сетивата на всеки професионален музикант и любител, а вие трябва само да изберете мечтания от вас модел.
  • Аксесоари и части за барабани - Пълна гама от всички необходими части и аксесоари за барабани като висококачествени кожи, оптимални палки, удобни и практични чанти и калъфи, падове, заглушители и много други за перфектни барабанисти. Всички аксесоари за барабани са на водещите марки Karina, Tama, Vic Firth, Korg, Zildjian и много други. Всеки барабанист има нужда от добри части и аксесоари за барабани, именно затова ви предлагаме богат избор от всичко нужно за вашите барабани.

Какво е пълен комплект барабани?

В пълният комплект барабани от музикален магазин rockshock.eu ще откриете всичко, което ви е нужно за процеса на свирене на барабани като страхотни чинели, качествен хардуер - педали, стойки, столче за барабан, палки и много други. Закупуването на пълен комплект барабани определено си заслужава, тъй като те са така конфигурирани, че получавате пълна гама музикални инструменти на по-изгодна цена в сравнение със сумата, която ще трябва да дадете за всеки един инструмент по отделно. Това дава възможност на всеки професионален музикант или любител да засвири още с тяхното пристигане и разопаковане, което е много добро решение и за начинаещи. 

Какъв е живота на един комплект барабани?

Всички комплекти барабани, които ще откриете в нашия музикален магазин имат оптимално дълъг живот, но ето и няколко съвета как да поддържате барабаните си, за да ви служат вярно по-дълго време. Желателно е навреме и регулярно да сменяте главите на барабаните, които са се амортизирали или деформирали, тъй като те поемат ударите от палките и това може да удължи живота на барабаните ви. Другото нещо, което е добре да направите още в началото е да се погрижите за чантата за транспортиране на вашия комплект барабани, защото това ще намали износването и ще предпази барабаните от драскотини и други наранявания.

Нашият музикален магазин разполага с най-популярните ударни инструменти и барабани от най-добрите марки доказали се на световно ниво, както и аксесоари за тях на най-изгодни цени. Предлагаме ви най-доброто място за всички видове оригинални барабани, перкусии, чинели и други ударни инструменти. Приятна музика с висококачествени музикални инструменти за начинаещи и професионалисти от Rochshock.eu!

xs
sm
md
lg
xl
xxl