Перкусии

Общо 41 резултата. Показани са 20 41 от 41 резултати

Подреди по:

Не са намерени резултати по желаните критерии
Перкусии - разнообразни видове и техните особености

При нас ще откриете много богато разнообразие от ударни инструменти, които ще ви възхитят със своите ритмични възможности и богатия си звук. Независимо дали сте начинаещ или професионален музикант, ние ви предлагаме широка гама от перкусии, както и електронни перкусии, висококачествени кахони, бонгоси и конги, тимпани и хлопки, дайрета и невероятни маракаси, както и страхотни комплекти с перкусии. Открийте своя идеален ударен инструмент и създайте ритмични мелодии и удивителни музикални произведения. Можете да разчитате на най-добрите марки за перкусии като Darabuka, DARE STONE, Jim Dunlop, невероятните Karina и Korg, SAKAE и много други на най-достъпни цени с гаранция за качество.

Електронни перкусии - съвременността на ритмите

Електронните перкусии са популярен избор сред музикантите, които търсят съвременна технология и иновативни решения с перкусии. Тези музикални инструменти предлагат голяма гъвкавост, разнообразие от звуци и възможност за запис на ритмични композиции. В нашия музикален магазин предлагаме широк спектър от електронни перкусии от водещи производители, които са с най-високо качество и надеждност – Корg и Darabuka . От компактни и портативни модели до по-големи и професионални системи, имаме подходящите електронни ударни инструменти, които да отговарят на вашите нужди и предпочитания.

Разнообразие от перкусии за всеки стил

В музикален магазин Rochshock.eu ви предлагаме разнообразие от перкусии, които могат да задоволят нуждите на всеки музикант и музикален стил.

  • Кахони

Кахоните са популярни музикални инструменти, произхождащи от перуанската и фламенко култура. Те предлагат басов звук и разнообразие от ритмични възможности от топ марките Sakae и Karina. 

  • Бонгоси и конги

Бонгосите и конгите са изключителни и неповторими латиноамерикански перкусионни инструменти, които добавят екзотичен звук към всяка музикална композиция. Именно затова ние ви предлагаме бонгоси и конги на най-добрата марка Dare Stone на промо оферти.

  • Тимпани

Тимпаните са класически ударни инструменти, често използвани в оркестровата музика, на които можете да разчитате благодарение на високото качество Tama.

  • Хлопки, дайрета и маракаси

Хлопките, дайретата и маракасите предлагат изключително вълнуващи ритмични ефекти и са музикални инструменти, които добавят вкус към музикалната изява. Можете да намерите на Rockshock.eu хлопки, дайрета и маракаси на марки като Jim Dunlop, Karina, Nathan Music и Tama.

  • Комплекти с перкусии

Комплектите с перкусии съчетават няколко вида ударни инструменти за пълноценно изживяване и създаване на многопластови ритмични аранжименти с качество от Karina, Vatan и Maxtone.

Качествени перкусии и музикални инструменти

Нашият музикален магазин се гордее с богата колекция от перкусии и музикални инструменти, на които можете да разчитате. Нашите професионални консултанти са подготвени да ви помогнат да изберете правилните перкусии и музикални инструменти, които отговарят на вашите нужди. 

В музикален магазин Rochshock ви предлагаме разнообразие от перкусии, които ви позволяват да изразите себе си чрез ритъма и звукът. Независимо дали предпочитате електронни перкусии, традиционни кахони, бонгоси и конги, тимпани, хлопки, дайрета и маракаси или пък комплекти с перкусии, при нас ще намерите идеалния инструмент за вашите творчески изяви. Доверете се на нашите експерти, които са готови да ви помогнат да изберете перкусии, които отговарят на вашите нужди и желания. Приятно пазаруване в нашия музикален магазин и се насладете на богата селекция от перкусии, които ще ви вдъхновят и ще допълват вашата музика.

xs
sm
md
lg
xl
xxl