Китари

Общо 2195 резултата. Показани са 20 2195 от 2195 резултати

Подреди по:

Не са намерени резултати по желаните критерии
Китари от световно известни марки

Китарите са едни от най-любимите музикални инструменти на всички времена както сред начинаещите, така и сред професионалните музиканти. Без значение дали сега започвате да свирите на китара, или сте опитен музикант, ние от rockshock.eu ви предлагаме най-богатата гама от електрически и акустични китари, както и бас китари, защото заслужавате най-доброто.

Нашата колекция от висококачествени китари на топ марки като Ibanez, VOX, Epiphone, Gibson и много други обхваща целия асортимент -  електрически и акустични китари, детски и бас китари, различни усилватели за китари, качествени струни, както и всички необходими аксесоари и части за китари. Безспорно китарите са едни от най-популярните музикални инструменти, познати на света, а това е, защото всяка една китара е нещо вълшебно и наистина лично, и специално. Те са изключително универсални във възможностите си да възпроизвеждат различни стилове и жанрове като всяка една китара, която ще намерите в музикални магазини Икономов ще ви предложи нещо различно. Китарите позволяват на всеки музикант да създаде свой личен и индивидуален музикален инструмент. Ние ви предлагаме пълна гама модели китари за любители и професионалисти като китарите, които се намират в нашите музикални магазини, са изработени така, че да задоволят наистина всички изисквания, които един китарист може да има.

Можете безусловно да се доверите на всички марки китари, които ви предлагаме, тъй като всяка от тях има безупречна репутация, доказала се с годините на големите сцени, което ви носи сигурност и гарантиран успех. Веднага можете да познаете брандовете Ibanez, VOX, Epiphone, Gibson като флагмани, както на електрическата китара, които са емблематични и с несравнимото качество на всички акустични музикални инструменти. Всеки има собствен стил и лични предпочитания, така че с нашата богата гама китари със сигурност ще откриете мечтания от вас музикален инструмент. Китарата е емоционален и специален инструмент, с различно чувство за всеки музикант. Без значение дали правите първите си стъпки в музиката или сте дългогодишен професионален музикант, който пълни стадиони по цялата земя, свиренето на китара е особен начин да изразите себе си, който е неповторим и неподражаем. 

Акустични и електрически, класически и бас китари

Предлагаме ви наистина огромен избор от различни видове китари на доказали се производители като Ibanez, VOX, Epiphone, Gibson и много други като винаги можете да разчитате на професионален съвет от нас. Независимо дали търсите стилна акустична китара или модерна електрическа китара, всички музикални инструменти, които ще откриете при нас, са уникални шедьоври на достъпни цени, защото го заслужавате.

В нашите музикални магазини ви предлагаме невероятно разнообразие от китари за всеки. Имаме китари с различни размери, цветови решения и стилове. Можете да избирате от различни покрития и характеристики, но със сигурност ще получите най-добрата китара за парите си. Разполагаме с качествени китари в много широк ценови диапазон, които са идеални както за начинаещи, така и за професионалисти - както за възрастни, така и китари за деца. При нас ще намерите всички най-популярни марки китари и ще можете да изберете тази, която най-добре отговаря на вашия стил.

Усилватели за електрически и акустични китари

Феноменалния звук на електрическата китара се определя основно от усилвателя, към който тя е свързана и именно затова ние ви предлагаме пълна гама модерни усилватели с висок коефициент на усилване за електрически, акустични и бас китари. Безупречното качество на звука от усилвателите за китари е гарантирано от най-добрите марки на пазара като Vox, Ibanez, Orange, Korg, Marshall и много други. Дори и акустичните китари могат да бъдат усилени с изключителен звук и подсилени с уникални ефекти, специално конструирани за специфичните характеристики на акустичните музикални инструменти. 

Всички аксесоари, струни и части за китари на едно място

Вече сте открили своята уникална китара и сега имате нужда от точните качествени аксесоари за нея - ще ги намерите при нас -  rockshock.eu. От уникални усилватели за китара и за ефекти, през феноменални струни и части за настройки и много други с най-високо качество на най-ниски цени.

Защо да изберете китари от музикален магазин rockshock.eu?

Независимо дали имате нужда от акустична или електрическа китара, класическа или бас китара - ние имаме правилния музикален инструмент за всеки любител и професионалист и за всеки бюджет. Във физическите музикални магазини на Икономов и в онлайн магазина rockshock.eu можете да откриете най-важната информация за всеки музикален инструмент в зависимост от вида и спецификите му. С удоволствие ще ви съдействаме с професионални съвети и консултация за най-добрия избор на китара от rockshock.eu. 

xs
sm
md
lg
xl
xxl