Аксесоари и части

Общо 91 резултата. Показани са 20 91 от 91 резултати

Подреди по:

DJ DJ-GB-1 Gig Bag
отстъпка
0%
DJ-GB-1 Gig Bag

DJ

Наличен
(0)

19000 лв. 19000 лв.

Добавен
Не са намерени резултати по желаните критерии
Клавишни инструменти - Аксесоари и части за клавишни инструменти

Магазин за музикални инструменти Rockshock.eu ви предлага богата селекция от висококачествени аксесоари и части за клавишни инструменти на популярните брандове в бранша като Alliance, Korg, Nathan Music, Quik Lok, Ultimate, Vox и Novation на най-достъпни цени. Ако сте собственик на клавишен инструмент или пиано, знаете колко важни са качествените аксесоари и части, за да можете да изразите себе си през мелодиите, които свирите. В нашия широк асортимент на аксесоари и части за клавишни инструменти ще намерите всичко необходимо, от калъфи и кейсове, стойки и столчета до педали за контрол на звука до резервни части.

Калъфи и кейсове за клавишни инструменти

Защитете вашите клавишни инструменти с качествени оригинални калъфи и кейсове от Rockshock. От раници до стабилни куфарчета, ние ви предлагаме разнообразие от много и различни опции, за да осигурим максималната безопасност на вашите музикални инструменти при транспортиране или съхранение. Не само че по този начин ще предпазите инструментите си от нежелани удари и външни влияния, но и ще си осигурите комфорта и удобството на свирене през цялото време. При нас ще намерите селектирани брандове доказали се на световно ниво като Alliance, Korg и Novation, чието име е гаранция за най-доброто качество.

Стойки за клавишни инструменти

Има моменти, когато трябва да се освободите от вашите музикални инструменти, за да се развихрите подобаващо и да изпълните музиката, която искате. В магазин за музикални инструменти Rockshock.eu предлагаме богат гама от стойки за клавишни инструменти, които са стабилни, но същевременно с максимално олекотена конструкция, леки и преносими за ваше удобство. Осигурете си комфорт и свобода на движение по време на музикалните си изпълнения с качество от Korg, Quik Lok и Ultimate, за да можете да се изразите чрез музиката си по най-добрия начин.

Столчета за пиана

За музикантите, които предпочитат да седят по време на изпълнението си и искат да има осигурено удобство, нашата колекция от столчета за пиана е идеалния избор. Съчетавайки комфорт и ергономичност, те ви позволяват да свирите за продължителни периоди от време, без да изпитвате дискомфорт или умора. Изберете най-подходящото столче за пиано от нашата гама на марките Korg, Nathan Music и Quik Lok и се наслаждавайте на безупречно свирене.

Volume, Expression и Switch педали

За да имате пълен контрол върху звука на вашия клавишен инструмент, предлагаме разнообразие от volume, expression и switch педали на най-добрата марка Korg, защото качеството е най-важно. Тези педали ви позволяват да регулирате силата на звука, да придадете изразителност и да превключвате различни звукови ефекти. Изберете най-подходящите педали за вашия инструмент и усъвършенствайте своето свирене за перфектно музикално произведение.

Други аксесоари за клавишни инструменти

В Rockshock.eu имаме и много други аксесоари на Korg и Vox, които ще ви помогнат да подобрите цялостно изпълнението си на клавишни инструменти. Нашата гама от аксесоари за клавишни инструменти ще удовлетвори всички вашите нужди и предпочитания на най-ниска цена.

Резервни части за клавишни инструменти

За да поддържате клавишните инструменти в отлично състояние, предлагаме оригинални и качествени резервни части за тях, които ще заменят износените или повредени елементи. С нашите резервни части ще можете да осигурите дълготрайна функционалност и надеждност на своите музикални инструменти.

Ние от магазин за музикални инструменти Rockshock.eu сме горди да ви предложим пълна гама аксесоари и части за клавишни инструменти на най-добрите марки на пазара. Нашата цел е да ви осигурим качествени продукти, които да отговарят на вашите нужди и да ви помогнат да постигнете най-доброто в своето изпълнение. Посетете нашия магазин и разгледайте нашите предложения - ние сме сигурни, че ще намерите идеалните аксесоари и части, които ще направят перфектен вашия опит с клавишни инструменти. 

xs
sm
md
lg
xl
xxl