Хардуер

Общо 165 резултата. Показани са 20 165 от 165 резултати

Подреди по:

Хардуер Sakae DT 220DR
отстъпка
0%
Sakae DT 220DR

Хардуер

Наличен
(0)

43200 лв. 43200 лв.

Добавен
Не са намерени резултати по желаните критерии
Хардуер за барабани от Rockshock.eu - напълно подготвени за вашите музикални изяви!

В света на музиката, добре подготвеният барабанен хардуер е ключът към успешно изпълнение и удовлетворение за всеки музикант. В магазин за музикални инструменти Rockshock.eu разполагаме с широка гама от аксесоари и части, които ще ви помогнат да подобрите представянето си с вашите барабани на сцената.

Педали за барабани: Потопете се във виртуозните ритми с най-добрите педали!

Качествените педали за барабани са сърцето на вашата ударна инсталация. В Rockshock.eu ви предлагаме богато разнообразие от висококачествени педали за барабани на реномираните марки Ludwig, Sakae и Tama, които ще ви позволят да изразите своята креативност и да контролирате всеки удар с максимална прецизност.

Стойки за барабани: Стабилност и удобство за вашия сет!

Стойките за барабани са важен елемент от всяко ударно устройство. В магазин за музикални инструменти Rockshock.eu можете да намерите висококачествени стойки на топ марките на пазара като Sakae и Tama, които съчетават здравина и функционалност, за да осигурят максимална стабилност и оптимално удобство по време на вашето изпълнение.

Столчета за барабани: Комфорт и поддръжка за вашия стил!

Свиренето на барабани изисква комфорт и поддръжка за дълги периоди от време на всеки начинаещ или професионален барабанист. Качествените столчета за барабани на най-добрите производители на пазара като Quik Lok, Sakae и Tama, са проектирани така, че да ви осигурят удобство и стабилност, за да можете да се фокусирате изцяло върху музиката си.

Рамена за барабани: Ергономичност и удобство по време на свирене!

Здравината и удобството на различните модели рамена за барабани са наистина ключови за изпълнители от всички нива. В Rockshock.eu можем да ви предложим качествени и оригинални рамена на брандове от най-високо ниво като Sakae и Tama, които са проектирани с внимание към детайлите, осигурявайки ви нужните ергономичност и удобство при свирене.

Клампи за барабани: Гъвкавост и стабилност за вашите инструменти!

Клампите за барабани са от съществено значение за сигурността и стабилността на вашата ударна инсталация във всеки един момент. В нашия магазин за музикални инструменти ще откриете клампи на топ бранда Tama, които осигуряват максимална гъвкавост и лесен монтаж, като същевременно поддържат вашите инструменти стабилни и на място през цялото време на музикалното изпълнение.

Комплекти за барабани

Пълните комплекти за барабани в Rockshock.eu включват всичко, от което се нуждаете, за да създадете идеалната барабанна система. От педали и стойки до рамена и клампи - ние гарантираме, че получавате най-доброто оборудване за вашата музикална страст.

Открийте вашето ново барабанно приключение с Rockshock.eu!

Вашият барабанен хардуер е по-важен от всякога, защото музиката е вашия живот. Независимо дали сте начинаещ или професионален музикант, в магазин за музикални инструменти Rockshock.eu ще намерите подходящото висококачествено оборудване и аксесоари за барабани, които ще подпомогнат и подобрят вашите умения. Потопете се в нашия онлайн магазин и създайте магически звуци с най-добрия барабанен хардуер на пазара на най-ниски цени!

xs
sm
md
lg
xl
xxl