Често задавани въпроси

Как мога да платя?
Ако се намирате в границите на България, предлагаме следните начини за заплащане при финализиране на поръчка:
● Чрез наложен платеж;
● Плащане на място във фирмените ни магазини;
● С банков превод;
● Виртуален POS терминал с кредитна/ дебитна карта.

При избор на плащане чрез наложен платеж, поръчката Ви бива обработена в същия ден, като ще получите потвърдителен e-mail. При избор на плащане чрез дебитна/кредитна карта, поръчката Ви ще бъде обработена веднага след одобрение на трансакцията, като ще получите потвърдителен e-mail. ROCKSHOCK.EU ползва куриерските услуги на фирма ЕКОНТ. Можете да зададете личен адрес или офис на ЕКОНТ, до който да бъде доставена пратката Ви. При неуспешно завършена поръчка/неодобрено плащане с карта, ще Ви изпратим e-mail, чрез който можете да повторите или смените метода на заплащане.

В случай че се намирате извън границите на България и на територията на ЕС, можете да заплатите единствено чрез дебитна/кредитна карта. За интернационални пратки, ROCKSHOCK.EU ползва куриерските услуги на DPD. При успешно направена поръчка, ще бъдете предоставено с уникален номер, чрез който да следите пратката си.

Кога да очаквам поръчката си?
След като поръчката Ви е създадена и получите потвърдителен e-mail, може да очаквате стоката си в срок от 3 работни дни.
За поръчки с адрес извън рамките на страната на територията на ЕС срокът за доставка е до 5 работни дни.

Как мога да поръчам продукт на кредит?
За Ваше улеснение ROCKSHOCK.EU предлага няколко опции за пазаруване чрез кредит. Изберете една от тях и следвайте инструкциите. При одобрение от избрана от Вас банка, наш служител ще се свърже с Вас, за да продължите процеса по закупуване.

За повече въпроси, моля, свържете се с нас тук.
xs
sm
md
lg
xl
xxl