Синтезатори

Общо 71 резултата. Показани са 20 71 от 71 резултати

Подреди по:

Не са намерени резултати по желаните критерии
Синтезатори - клавишни инструменти от Rockshock.eu

Синтезаторите представляват иновативно електронно пиано и са великолепен мултифункционален музикален инструмент за всеки начинаещ и професионален музикант. Неговите възможности реално са неограничени като може да представя изключително много видове музикални инструменти във всяка една песен благодарение на микса от клавиатурата и възможността за възпроизвеждане на множество звукови ефекти. Изключително много прилича само на пиано, но може да възпроизвежда струнни, духови и ударни инструменти.

Музикален магазин Rockshock ви предлага много богата гама от различни видове и модели синтезатори, които са подходящи както за начинаещи, така и за най-високо професионално ниво музиканти. Създайте страхотни авторски парчета с помощта на висококачествените синтезатори от Rockshock, които са дело на най-добрите марки в бранша Korg и Vox.

Музикално запознанство със синтезаторите

Синтезаторите, които са подходящи за начинаещи са проектирани така, че да ви разкрият бързо, лесно и интуитивно всички музикални тайни свързани с електрическото пиано и ще ви съпътстват на всяка крачка от самото начало. Предлагаме ви богато разнообразие от синтезатори като има и модели с LED, които ще ви съдействат за запомнянето на различните песни и ще напредвате все по-бързо. 

Свиренето на синтезатор - електрическо пиано изисква много практика, но нещата стават по-лесно след като научите всички ноти, различните мелодии и едновременно с това се придържат към коректния ритъм. Биха ви били достатъчни дори и само няколко минути на ден да тренирате със синтезатора, за да имате градация и постепенен напредък като музиканти. 

Аналогови синтезатори 

Аналоговите синтезатори са изградени на база множество аналогови електрически вериги като звукът, създаден от тях, е изцяло вследствие на генерираните и обработените от синтезатора сигнали. Това не са истински звуци или такива, които са били предварително записани от други източници. Аналоговият синтезатор е изключителна машина за създаване на невероятна музика – можете да издавате наистина уникални и неочаквани звуци, като просто направите няколко малки настройки. Почти няма ограничение за това, което можете да правите с тези музикални инструменти! 

Дигитални синтезатори 

Благодарение на дигиталните синтезатори и техните възможности, много лесно и високоефективно могат да бъдат пресъздавани многогласни инструменти и такива от различен тембър и по няколко на брой, докато с аналоговите синтезатори това не може да се случи. Всички дигитални пиана от музикален магазин Rockshock са от най-висок клас на емблематичния бранд Korg като имат възможност за лесно записване, без наличието на микрофон и студио, както и връзка със слушалки, без нужда от допълнителни настройки, а конструкцията им е по-лека и лесна за транспортиране.

Мини синтезатори

Всички мини синтезатори KORG са изключително компактни, с лесно интуитивно управление, класическа визия, най-високо качество, а благодарение на Rockshock можете да ги имате на най-изгодна цена. Предварително записаните програми са стотици с възможност за настройка на няколко различни вида глас.

Модули за синтезатори

Модулният синтезатор не притежава клавиатура за модулиране, а работи с аналогови аудио устройства свързани посредством множество проводници.  Работата с този вид музикален инструмент се различава значително от работата с пиано, тъй като дава много свобода на всички музиканти и затова е толкова популярен.

Семплери

Семплерите са вид аналогови синтезатори, лесни са за използване от всички и са много подходящи за начинаещи музиканти и за професионални изпълнители, за продуциране на музикални песни и за изпълнения на живо. 

Запишете новия си хит със синтезатор от Rockshock

Синтезаторите, които ви предлагаме разполагат с различни функции като дори имате възможността да запишете авторски песни като ги миксирате. Можете свободно да комбинирате различен брой избрани редове и да сътворите нова мелодия или да свържете вече записани други музикални инструменти и да сглобите страхотно ново парче. Получавате феерия от тонове от страхотно вибрато до екстремно високи звуци, а аналоговия мини синтезатор KORG ви дава възможност за директно записване с помощта на интегриран микрофон. 

Свободата да притежаваш синтезатор

Различните модели синтезатори Korg и Vox ви дават възможност за вход за слушалки, благодарение на което може да репетирате на воля със синтезатора си в продължение на часове или дори през нощта като не притеснявате никого. Най-хубавото нещо на синтезаторите, които ви предлагаме в нашия музикален магазин е, че има модели, които работят както с адаптер на ток, така и с обикновени батерии. Така имате свободата наистина да творите музика и да се забавлявате реално навсякъде където пожелаете!

Ако търсите добър и качествен оригинален синтезатор, то ще откриете перфектния в музикален магазин Rockshock. Можете да се сдобиете с най-добрия синтезатор на най-изгодна цена с гаранция за качество от Korg и Vox, което е чудесен начин да започнете да създавате музика. Синтезаторът се появява през 20 век като плод на високотехнологичните иновации на модерното време.

Един синтезатор може да даде на всеки музикант наистина много - плавно и безпроблемно преливане на звуците един към друг, а също така и на различните видове инструменти. Музикалния магазин на Rockshock ви очаква с пълна гама разнообразни модели синтезатори с различни параметри, за да можете да намерите именно вашия мечтан музикален инструмент.

xs
sm
md
lg
xl
xxl