Аксесоари и части за китари

Общо 694 резултата. Показани са 20 694 от 694 резултати

Подреди по:

Не са намерени резултати по желаните критерии
Аксесоари и части за китари от най-висок клас от Rockshock.eu

Добре дошли в музикален магазин Rockshock.eu - вашата дестинация за аксесоари и части за китари на топ марките в музикалния бранш на най-ниски цени с гаранция за качество! Ние сме горди да ви предложим широка гама от висококачествени продукти за китари, които ще задоволят нуждите на всеки китарист, от начинаещи до професионалисти.

Китарни кабели

За да осигурите безупречно звуково изживяване, ние ви предлагаме разнообразие от китарни кабели за вашите музикални инструменти. Те са с най-високо качество на сигнала, намаляват шумовете и осигуряват ясен и чист звук от китарата към усилвателя.

Калъфи и куфари за китари

За да се грижите максимално добре за вашата китара, ние сме селектирали за вас богато разнообразие от издръжливи качествени калъфи и куфари за китари, които предоставят оптимална защита при транспортиране. Заложете на висок стил и изисканост с калъфи и куфари за китари във феноменалните 11 възможни цвята от Rockshock.eu. Съчетавайки комфорт и сигурност, те са идеалното решение за пътуващите музиканти от топ производителите на световната сцена Epiphone, Gibson, Ibanez и Korg.

Тунери и метрономи

Нашите тунери за настройване на музикални инструменти – китари и различните модели тунери с метрономи са незаменими аксесоари за всеки китарист като при нас ще откриете само продукти на най-великите брандове като Epiphone, Jim Dunlop, Korg и Vox в бял или черен цвят. Те ще ви помагат да запазите инструмента си с нужните настройки и да свирите с точност и ритъм. С нашите иновативни модели тунери и метрономи можете да се насладите на перфектен звук от своите музикални инструменти и да развивате своите музикални умения.

Колани за китари

Добавете стил и комфорт на своето свирене с нашите елегантни колани за китари от марки като Ibanez, Gibson, Fender, Alliance и Jim Dunlop, с гаранция за топ качество. Те са изработени от издръжливи материали с уникални дизайни, те са създадени да ви помогнат да свирите с голяма лекота на своите музикални инструменти и да изразявате своята индивидуалност.

Стойки за китари

Нека вашите китари бъдат изложени на достойно място с нашите стойки за китари от най-реномираните брандове на пазара – Ibanez, Dare Stone и Quik Lok. Те предлагат сигурно, красиво и удобно място за съхранение и излагане на всички музикални инструменти, като същевременно ги предпазват от нараняване и повреда.

Перца за китари

Селектираните от нас перца за китари ще се грижат за правилното настройване на вашата китара. С използването на качествени перца за китари от Rockshock.eu, можете да постигнете перфектна интонация и да извличате невероятни звуци от вашите музикални инструменти.

Препарати за поддръжка и почистване на китари

За да запазите вашата китара в безупречно състояние, предлагаме грижливо подбрани висококачествени препарати за поддръжка и почистване. Те ще ви помагат да поддържате инструмента си чист и защитен от нежелани влияния, които могат да повредят звука и външния вид.

Аксесоари за китари

Допълнете своите музикални инструменти с нашите разнообразни аксесоари за китари  в разнообразие от марки – Alliance, Fender, Ibanez, Jim Dunlop, Karina и други. Със сигурност ще намерите перфектния аксесоар, който ще ви помогне да разширите възможностите на вашия звук и свирене.

Резервни части за китари

В случай на необходимост от подмяна на частите на вашите китари, предлагаме голямо разнообразие от резервни части на големите марки Ibanez, Jim Dunlop, Marshall и много други. От струни и ключове до електронни компоненти, всичко, от което се нуждаете, за да поддържате вашите музикални инструменти в перфектно работно състояние.

Закупуването на висококачествени аксесоари и части за китари е ключовата стъпка към изживяването на пълната й мощност и звукови възможности. Посетете магазин за музикални инструменти Rockshock.eu и разгледайте нашата богата селекция. Очаква ви много удоволствие и възможност да откриете перфектните продукти за вашия стил и нужди. 

xs
sm
md
lg
xl
xxl