Връщане на продукт

В съответствие с Чл. 55. (1) от Закона за защита на потребителите, потребителят/клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на продукта и да го върне на търговеца за своя сметка, опакована в оригиналната му опаковка и окомплектован с всички прилежащи аксесоари и документи, без видими следи от използване.

В случай, че желаете да върнете закупена от нас стока поради открит дефект, можете да го стори като се свържете с нас чрез контактите в сайта. Моля, упоменете номера на поръчката си, наименованието на стоката и открития проблем. Наши служители ще Ви информират за процеса по връщане на стока с открит дефект и дали, при желание от ваша страна, продуктът може да бъде поправен или заменен.

При открит дефект в закупена стока - фабричен или от друг характер, след повече от 30 дни от закупуването й, можете да се обърнете към сервиза ни, упоменат в контактите в сайта. Ако продуктът е в гаранция, то неговата поправка/замяна ще бъде безплатна.

При други причини за връщане на стока в срок от 14 дни след покупката, отново се свържете с нас чрез контактите в сайта.
xs
sm
md
lg
xl
xxl