Електрически китари

Общо 394 резултата. Показани са 20 394 от 394 резултати

Подреди по:

Не са намерени резултати по желаните критерии
Коя е перфектната електрическа китара за Вас

Електрическите китари са едни от най-търсените музикални инструменти, както за начинаещи музиканти, така и за професионалисти. Когато става въпрос за електрически китари, има много възможности за избор, а при толкова много различни марки, модели и стилове може да е трудно да изберете коя е подходяща за вас. Именно затова ние ви предлагаме пълна гама електрически китари в онлайн музикален магазин rockshock.eu на най-изгодни цени, защото качеството има значение. Предлагаме ви само висококачествени електрически китари на марки от световно ниво като Ibanez, Vox, Gibson и Epiphone, които ще ви гарантират перфектно представяне и невероятно качество. При нас ще откриете 6, 7, 8-струнни китари, както и полуакустични и left handed китари от най-високо ниво.

Видове електрически китари

Електрическите китари се превърнаха в задължителен музикален инструмент заради  техният уникален звук, който се откроява през различните модели и вариации. Електрическата китара преобразува създадените вибрациите посредством струните с помощта на акустична система, като гамата модели е реално много голяма. 

Компанията Ibanez е естествено продължение, надграждане и развитие на своите предшественици като много световноизвестни китаристи са се доверили изцяло на нейните електрически китари. Изискванията на топ китаристите от световната сцена водят компанията към по-нестандартни решения, които бележат значителни иновации в бранша. Електрическите китари Ibanez имат уникален, стилен и забележителен дизайн, което ги поставя на челните позиции в световен мащаб. 

Бранда Gibson изработва електрически китари, които са автентични, различни и с конкретна насоченост. Имат малки модели електрически китари, чиито звук е изключително силен и мощен, но едновременно с това лек и приятен. Тези електрически китари са изработени с грация, имат представителна визия и специфична структура.  

Как да изберете електрическа китара?

Като начало заложете на електрически китари от различни сегменти, но задължително от популярни марки, на които може да се разчита. Ние от rockshock.eu ви предлагаме богата гама с много струнни инструменти, от които да селектирате за любители или професионални музиканти именно това, което ви е нужно на най-добра цена.

Ето на какво е добре да обърнете внимание когато търсите електрическа китара:

  1. Започнете от това дали сте начинаещ, любител или професионален музикант, на който му е необходима електрическа китара, за да определите вида на китарата, която ви трябва. Ако започвате да се учите да свирите, то е по-добре да си купите по-базов модел качествена електрическа китара. 
  2. Трябва да вземете решение относно типа и формата на електрическата китара като всяка опция има определени характеристики, функционалности и модели.
  3. Характеристиките на електрическата китара са нещо, на което трябва да обърнете внимание като например колко струнна е, дали е за лява или дясна ръка и други. 
  4. Хубаво е да изпробвате електрическата китара, преди да я купите, освен ако не сте имали подобен модел преди. Така ще можете да я усетите и да разберете дали това е вашият музикален инструмент или не. 
  5. Заложете на електрически китари от световно известните марки, за да имате нужното качество, оптимален звук и красив и стилен дизайн.

Най-добрият начин да постигнете целта си е да сте уверени в избора си на китара и да се придържате към него. Трябва да имате план или цел, която да следвате. Ако не сте сигурни какъв вид електрическа китара да купите, ние от музикален магазин Rockshock сме винаги насреща за професионални съвети от дългогодишния си опит. Ако търсите китара за начинаещи, трябва да изберете именно такава, която ще ви свърши работа. Това ще ви помогне да започнете с основите и да научите повече за свиренето на електрическа китара.

В крайна сметка, за да имате сигурност, доверие и удоволствие при свиренето на електрическа китара, трябва да сте уверени в избора си. Именно затова ние от музикален магазин rochshock.eu сме селектирали за вас само най-добрите марки от световната сцена на най-достъпни цени, защото с качеството не бива компромис. Китарите заемат почетно място сред музикалните инструменти от световната сцена, а електрическата китара е сред най-популярните и масово търсени от милиони хора по света. Ако искате да сте страхотен китарист, трябва да съобразите всички тези неща, преди да си купите перфектната електрическа китара от Rockshock. 

xs
sm
md
lg
xl
xxl